Inte mycket kvar

Inser att den packning som behövs med hem för en hel sommar inte är så liten, och jag vet att hälften av allt jag lagt ner kommer inte ens användas, varför gör jag alltid så? Även om tanken är att va i stan även delar av nästa vecka så ska jag försöka få med det mesta hem imorgon, min kära morfar åker hit och hämtar mig för att jag ska få åka hem och gå sjögrändsloppet med mina kollegor, guld värt.
 
Har även avklarat näst sista dagen på universitetet för denna termin, sedan är det bara en vecka kvar tills det sista ska vara inlämnat och jag tar sommarlov på riktigt. Ska bli så skönt när den här kursen är slut, en vår av kaos är äntligen snart över och vi återgår till att bli campusstudenter i höst. Trodde nog aldrig jag skulle säga att jag saknar att få ha riktiga föreläsningar där man kan ställa frågor och få svar direkt och inte behöva vänta en vecka på att någon svarar en på ett mejl.
Ikväll ska vi i alla fall ses ett gäng från klassen och äta lite mat, lite mysigt att ses utanför skolan och göra något annat. Så nu ska jag försöka packa klart det sista så jag slipper tänka på det ikväll och åka in til stan sen..
 
Ha en bra kväll!
/s
RSS 2.0