Dålig dag

Idag har varit en sådan dag då inget varit som de ska. Ända sen jag vakna imorse var jag grinig och irriterad och ville inget annat än att ligga kvar i sängen. En sån där dag då inget känns bra och man inte har en aning om vad det är som påverkar en till att känna så. Idag hade jag nog kunnat börja grina om någon sagt minsta lilla grej fel, sådana här dagar gillar jag inte men de dyker upp ibland, så därför har jag spenderat eftermiddagen hemma här med min biologibok och varierat läsningen med lite skilda världar. Blev en tur till Universitetet på förmiddagen för lite plugg och prat med kursledare osv men sen har jag spenderat eftermiddagen i soffan.
Försöker komma på ett sätt att skaka av mig den här känslan men den verkar inte vilja försvinna så laddar upp för ett pass innebandy ikväll, det brukar faktiskt va ett bra sätt att rensa huvudet på så det blir nog bra :)
 
Imorgon väntas mera plugg men också en ny tur till kmti. Håller tummarna för att min rehab gör någon skillnad. Vill verkligen se skillnad vore inte alls fel faktiskt.
 
Nej nu ska jag sluta vara negativ, men som jag brukar säga: ibland måste man få tycka synd om sig själv och se sina små små problem som stora, tror det är viktigt  :)
 
peace out <3
/s
RSS 2.0